Головна Рецепти Навіщо при засолюванні сала додають цукор

Навіщо при засолюванні сала додають цукор

by admin

Справжній делікатес виходить при засолюванні сала з цукром.

Не варто боятися поєднання цих двох інгредієнтів. Цукор не робить сало солодким.

Солодкий маринад робить сало ніжним і м’яким, а смак залишається таким пікантним, як при засолюванні в іншому звичному маринаді.

Подробиці

Важливий компонент у цьому рецепті – часник.

Засолювання сала в розсолі з цукром не такий швидкий процес, як, наприклад, засолювання сіллю, але результат того вартий.

Приготування

Кип’ятимо воду та виливаємо її в банку. Туди ж додаємо ложку цукру.

В окремій тарілці змішуємо три ложки солі, дрібку перцю та часник, видавлений через прес. Обвалюємо сало у суміші, потім складаємо в порожню банку.

Охолоджуємо солодку воду до кімнатної температури та заливаємо цією водою сало.

У солодкій воді сало повинне маринуватися кілька днів.

Важливо, щоб банка весь цей час стояла під капроновою кришкою при кімнатній температурі і так, щоб на неї не падало світло.

Коли вода помутніє, сало ставлять у холодильник і через день продукт буде готовий до вживання.

Після відкриття банки краще загорнути сало в пергамент.

Ніжне сало, яке тане у роті, готове. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини