6
Пісочне печиво до чаю, швидке і дуже смачне! Печиво за цим рецептом виходить розсипчасте і дуже ароматне! А приготувати його просто і швидко з найпростіших продуктів!
Інгредієнти:
- м’яке вершкове масло 220 г.
- рослинна олія 30 мл.
- яйце 1 шт. + 1 шт. для змащування печива
- цукрова пудра 80 г.
- сіль 1/3 ч. л.
- борошно 430 г (+-)
- розпушувач 1 ч. л.
- ванілін щіпка
- горішки 80 г (у мене солоний арахіс)
Приготування:
До вершково масла додаю рослинну олію, яйце, сіль, цукрову пудру, борошно, ванілін і розпушувач, замішую усе руками.
Має вийти еластичне тісто.
Розкатую тісто товщиною 0,5 сантиметрів на рівній поверхні посипаною борошном, нарізаю квадратне печиво та змащую яйцем.
Посипаю подрібненими горішками та викладаю на форму застелену пергаментом. Випікаю при 180 градусів 20-25 хвилин.
Роблю чай і смакую!