Бутерброди – один із найкращих перекусів. І такі бутерброди я готую на будь-яке свято чи просто, коли приходять гості.
Вони зникають зі столу практично миттєво, швидше, ніж із червоною ікрою, дорогою рибою та ковбасою.
А готувати їх зовсім не складно.
Інгредієнти:
- Батон або хліб – 1 штука;
- Консервована Сайра в олії – 1 банка;
- Яйця – 4 – 5 штук;
- Сир (будь-який) – 150 грам;
- Зелена цибуля – 1 пучок;
- Чорний перець – за смаком.
Консерви можуть бути абсолютно будь-якими, але обов’язково або у маслі, або у власному соку.
Приготування:
Яйця потрібно зварити. А поки яйця варяться, сир натираємо на тертці і дріюно ріжемо зелень.
Рибу розім’яти вилкою і перемішати з олією чи соком, які є у консервній банці.
Зварені яйця остудити, очистити та натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти намазки.
Я Обов’язково додаю чорний перець, тому що це одна з моїх улюблених спецій.
На цей раз у мене в холодильнику виявився шматочок моцарелли і я його теж додала в намазку.
Батон нарізати на шматочки, на кожен нанести приготовлену намазку.
Поставити в мікрохвильову піч на максимальну потужність на 3 хвилини.
Бутерброди готові. Вони дуже смачні, мої діти їх змітають зі столу насамперед. Спробуйте і ви приготувати.