Недавно приготувала нереально смачне м’ясо на мінералці і дуже всім сподобалось! Готуйте більше тому, що все з’їдять за 2 хвилини!
Інгредієнти:
- куряча грудка 2 половинки (600-700 гр.)
- газована мінералка 0,5 л.
Маринад:
- майонез 2 ст. л.
- яйце 1 шт.
- суміш перців 1 ч. л.
- гірчиця 1 ч. л.
- часник 3 зубки
- соєвий соус 2 ст. л.
- борошно або крохмаль 2-3 ст. л.
Приготування:
Курячу грудку нарізаю кусочками приблизно по 1 сантиметру. Заливаю мінеральною водою повністю усе м’ясо і перемішую. Залишаю, поки робитиму маринад.
Маринад:
В глибоку миску додаю майонез, яйце, суміш перців, гірчицю, соєвий соус та видавлюю частик, перемішую.
Зливаю воду з курки та перекладаю у маринад, добре перемішую. Залишаю на 20 хвилин.
Додаю борошно або крохмаль та перемішую. Краще додавати крохмаль, м’ясо так буде ніжнішим.
Вливаю ще трішки мінеральної води, приблизно 3-5 ст. л. та перемішую.
Розігріваю олію на сковорідці та обжарюю м’ясо з обох сторін до золотистого кольору.
М’ясо просто тане у роті, як пух, хай Вам смакує!