Головна Рецепти Готую її на всі свята і просто так! З цією намазкою навіть тижневий багет буде смачним!

Готую її на всі свята і просто так! З цією намазкою навіть тижневий багет буде смачним!

by admin

Грінки з тунцем, яйцями та маринованими огірками

Пропоную вам дівчатка цікавий рецепт грінок з рибною намазкою. Хліб вибираємо тостерний, красиво розрізаємо його на трикутники та підсмажуємо на сковороді. Хліб сильно не засмажуйте, достатньо підсушити один бік. Для намазування використовуємо соковитий консервований тунець, яйця та мариновані огірки. Тунець подрібнюється виделкою, а ось решту інгредієнтів краще нарізати дрібним кубиком, так вийде набагато смачніше і красивіше. Для свіжості обов’язково додаємо зелень. Грінки виглядають дуже апетитно, йдуть зі столу з моментальною швидкістю. Готувати їх дуже швидко, можна навіть на сніданок подати таку страву.

Інгредієнти:

  • Консервований тунець 150 г
  • Мариновані огірки 2 шт
  • Яйце куряче 2 шт
  • Зелена цибуля 20 г
  • Майонез 2 ст.л
  • Чорний мелений перець – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Скибочка тостового хліба 6 шт

Взагалі ви можете взяти будь-який хліб, який у вас залежався і злегка підсушити його на сковорідці. Намазка настільки соковита, що пропитає його усіма соками.

Приготування:

Яйця відваріть круто, охолодіть у воді та очистіть. Жовток та білок наріжте дрібним кубиком, закиньте у глибоку ємність.

Мариновані огірки також наріжте невеликими кубиками, додайте до яєць.

З консервованого тунця злийте всю олію. Якщо використовуєте тунець цілими шматочками, роздавіть їх виделкою в пюре. Консерви перекладіть у ємність до інших продуктів.

Цибулю зелеуа промийте і висушіть, потім наріжте дрібно, закиньте в салат. Додайте майонез, сіль та перець за смаком.

Усі компоненти ретельно перемішайте між собою.

Підготуйте нарізний тостовий хліб. Можна використовувати як пшеничний, так і житній. Кожну скибочку розріжте по діагоналі на дві половини.

Сковороду розігрійте на плиті, поверхню трохи змастіть олією. Обсмажте хліб з одного боку до легкої рум’яної скоринки. Почергово посмажте весь хліб.

Грінки трохи остудіть, зверху покладіть приблизно 1 ст.л. начинки, можна і більше, бо вона смачна. Бутерброди прикрасьте свіжою зеленню, подайте відразу після приготування.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини