Головна Рецепти Готую тільки для рідних! Це найкращий домашній пиріг! Ідеально для вихідних! Розкриваю секрет

Готую тільки для рідних! Це найкращий домашній пиріг! Ідеально для вихідних! Розкриваю секрет

by admin

Дивовижної краси пиріг. Але незважаючи на те, що він виглядає просто приголомшливо і нагадує якусь картину з візерунками, готую такий пиріг дуже швидко і просто. Запевняю смак і вигляд цього пирога викликає захоплення у всіх моїх рідних!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Масло або маргарин (розм’якшені) 100 гр.
  • Цукор 100 гр. (5 ст. л. без гірки)
  • Ванільний цукор 10 гр. (1 пакетик)
  • Сіль 1 щіпка
  • Яйця 2 шт. (110 гр.)
  • Борошно пшеничне просіяне 120 гр. (6 ст. л. без гірки)
  • Розпушувач 0,5 ч. л.

Шоколадне тісто:

  • Какао 2 ст. л. (30 гр.)
  • Рослинна олія 1,5 ст. л. (25-30 гр.)
  • Персики 1-2 шт. (можна взяти і консервований персик, але злити з нього рідину)

Крем:

  • Молоко холодне 450 мл.
  • Цукор 100 гр. (5 ст. л. без гірки)
  • Пудинг ванільний без цукру 1 пакетик (40 гр.)
  • Масло вершкове розм’якшене 100 гр.
  • Шоколад або печиво для прикраси

Приготування:

Тісто:

В глибоку миску кладу розм’якшене масло, цукор, ванільний цукор, сіль та міксером перемішую.

Тоді додаю яйця, збиваю до однорідності.

Тоді поступово додаю борошно і також замішую міксером. Тісто має вийти, як дуже густа сметана.

Ділю тісто на дві рівні частини.

Шоколадне тісто:

Додаю какао та трішки олії , перемішую лопаткою.

У форму (20 на 17 см., висота бортика 6 см) кладу пергамент і викладаю світле тісто.

Тоді викладаю шоколадне тісто і нарізаю квадратиками персик, вдавлюю їх трішки в тісто. Можна також взяти і консервований персик, але злити з нього рідину. Ставлю у розігріту духовку до 170 градусів на 35 хвилин.

Крем:

В каструлю з товстим дном виливаю молоко, додаю цукор та пудинг, перемішую, щоб усі інгредієнти розчинились у молоці. Ставлю на слабенький вогонь і варю до загустіння крему, постійно акуратно перемішуючи. Як тільки появляться маленькі бульбашки, забираю з вогню.

Покриваю харчовою плівкою крем в контакт та залишаю повністю охолонути до кімнатної температури.

Пиріг перевіряю дерев’яною паличкою, вона має бути сухою. Також його повністю охолоджую.

В окремій мисці збиваю міксером приблизно 2-3 хвилини вершкове масло. Поступово додаю крем і з’єдную міксером.

На вже холодний пиріг накладаю крем. На терці натираю шоколад або перетираю в крихту печення і посипаю поверх крему. Кладу пиріг в холодильник на 3-4 години, а ще краще на цілу ніч.

Нарізаю пиріг і пригощаю гостей, дуже смачний!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини