Ділюсь з вами своїм самим ходовим сніданком – це грінки. Грінки готують майже усі господині, і в кожної свій рецепт, але в мене вони особливі – з начинкою. Розповідаю як такі приготувати.
Інгредієнти:
- Батон – 1 шт.;
- Яйця – 3 шт.;
- Кисл. сир – 4 ст.л.;
- Сир – 100 г;
- Кріп – 1 пучок;
- Олія вершкове – 30 г;
- Олія – 3 ст.л.;
- Сіль – щіпка.
Приготування:
Ділимо батон на шматочки, через кожен повний глибокий надріз робимо неглибокі. Так отримуємо два шматки, з’єднаних разом як книга.
В окремій мисці змішуємо косл. сир із сиром, натертим на великій тертці. Шинкуємо кріп, висипаємо разом із сіллю в сирну суміш.
В окрему миску розбиваємо яйця, збиваємо. Викладаємо в хлібну книжечку пару ложок начинки, обвалюємо в яйцях.
У сковороді розігріваємо олію, розтоплюємо і вершкове масло. Викладаємо грінки на сковорідку, обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору. Далі можна промокнути їх від зайвого жиру і викласти на тарілку.
Ось так просто ми приготувал ось такий смачний сніданок до чаю.