Головна Рецепти Головний Конкурент салату Олів’є на святковому столі! Новий салат «Львівський»

Головний Конкурент салату Олів’є на святковому столі! Новий салат «Львівський»

by admin

Роблю дуже смачний, ситний та гармонійний салат. Він стане справжнім шедевром на святковому столі. У цьому салаті чудово поєднуються між собою куряче м’ясо, мариновані грибочки та огірки.

Інгредієнти:

  • гриби мариновані (опеньки, печериці) – 350 г
  • куряче філе – 300 г
  • яйця варені – 3 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • огірок солоний – 2 шт.
  • майонез – 2 ст. л.
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений – за смаком

Приготування:

Спочатку для салату підготую м’ясо. Беру куряче філе, мию та обсушую паперовими рушниками. М’ясо солю з усіх боків і посипаю каррі приправою. Все добре розтираю по м’ясу руками. Підготовлене філе кладу на розігріту сковороду з олією. Обсмажую на великому вогні до гарної рум’яної скоринки приблизно 2 хвилини спочатку з одного боку, а потім з іншого.

Коли м’ясо підсмажилося з двох боків, наливаю в сковороду півсклянки окропу та накриваю кришкою. Вогонь зменшую до мінімуму і обжарюю філе під кришкою приблизно 15-20 хвилин. Філе вже готово виймати його зі сковороди і даю трохи охолонути.

Дві цибулини невеликого розміру нарізаю кубиками. Підготовлену цибулю кладу на сковороду і пасерую до золотистості.

Дві моркви нарізаю невеликими кубиками. Моркву теж кладу на сковороду і обжарюю до м’якості моркви. За часом це займає приблизно 5-7 хвилин.

Солоні огірки теж нарізаю кубиками. Мариновані опеньки нарізаю на дрібніші шматочки. Замість опеньків можна використовувати будь-які інші консервовані гриби. Також можна посмажити печериці.

Остигле куряче філе нарізаю спочатку вздовж пластинками, а потім нарізаю невеликими кубиками. Варені яйця нарізаю кубиками.

У велику миску кладу підготовлене куряче філе, нарізані огірки, моркву, яйця, цибулю та гриби. Все трохи солю і перчу до смаку. Заправляю салат майонезом. Все перемішую.

Салат готовий, можна подавати на стіл.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини