Головна Рецепти Елементарний торт «Жозефіна» — 6 простих інгредієнтів та начинка

Елементарний торт «Жозефіна» — 6 простих інгредієнтів та начинка

by admin

Домашній торт, який ви точно занотуєте в свій кулінарний щоденник. Нічого складного, треба тільки трохи часу на випікання коржів. Читайте далі покроковий рецепт приготування.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • яйця — 3 шт.;
  • сметана — 150 г;
  • вершкове масло — 150 г;
  • розпушувач — 1,5 ч.л.;
  • сода — 0,5 ч.л.;
  • борошно — 2,5-3 скл.

Як приготувати

Яйця треба збити з цукром. Додайте масло і сметану. Все разом продовжуйте збивати. Просійте борошно разом з розпушувачем  та введіть його в збиту масу. Замісіть м’яке тісто. Його треба розділити на 4 частини. Кожну з них розкачайте тонким шаром на папері для випікання.

Кожен корж потрібно випікати в духовці по 10-12 хвилин при температурі 200 градусів. Орієнтуйтесь на світло-рожевий колір, щоб не зарум’янити занадто сильно.

Коли коржі охолонуть, промастіть їх джемом чи іншим улюбленим кремом. Прикрасьте торт на свій смак. Тепер налийте чай, відрізайте шматочок та насолоджуйтесь.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини