Головна Рецепти Два базових маринади для курки, про які варто знати

Два базових маринади для курки, про які варто знати

by admin

Приготувати смачно курку не складає проблем, але бувають маленькі невдачі. Десь вона вийшла суха, а десь не вистачає смаку. Базові маринади допоможуть уникнути таких кулінарних складнощів. Всі будуть задоволені приготованою стравою.

Базовий маринад №1

Його готують на основі соєвого соусу та меду. Також в маринад додають олію. Це може бути як соняшникова, так і оливкова. Змішайте інгредієнти в пропорції 1:2:3. Рецепт простий, але смачний. Якщо хочете менш відчутний солодкуватий присмак, тоді меду покладіть менше. В результаті ваша курка вийде з золотистою скоринкою.

Базовий маринад №2

Другий варіант готують на основі вина. Отже, для його приготування вам потрібно змішати яблучний оцет та гірчицю в рівних пропорціях. Влийте 1 склянку білого сухого вина, посоліть та додайте чорного меленого перцю. Маринад зробить м’ясо ніжним. Якщо ви бажаєте надати страві кисло-солодкий присмак, тоді замість білого оберіть напівсолодке червоне вино.

Такі маринади варто знати. Вони роблять страви більш ароматними та з вираженим смаком. Забудьте про сухе та нейтральне м’ясо. Маринад — ось секрет ваших страв з курятиною.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини