Головна Рецепти Чому кабачки гіркі після смаження: помилки, яких не можна допускати

Чому кабачки гіркі після смаження: помилки, яких не можна допускати

by admin

Багато господинь люблять готувати кабачки, оскільки страви на основі цього овочу завжди виходять смачними. До того ж це дуже корисний продукт, який з легкістю можна придбати за помірну ціну.

Однак інколи кабачки виходять гіркуватими.

Чому так може статися?

Найчастіше неприємний присмак кабачок набуває через недобросовісне вирощування. Якщо фермер вносить дуже багато “хімії ” , то продукт починає гірчити. Тому лише безпосередньо перед приготуванням можна спробувати овоч.

Але це не єдина причина.

Іноді кабачки можна зіпсувати додаванням неякісної олії. Якщо вона згіркла, то будь-яка страва вийде гіркою.

Чи можна виправити цю ситуацію?

Якщо ви купили гіркі кабачки, то можна позбавитися неприємного присмаку. Для цього потрібно їх нашаткувати і відправити воду, в якому попередньо розчинити сіль.

Залишають кабачок приблизно на годину.

Після цього варто промити продукт і обсушити за допомогою паперового рушника.

Потім можна сміливо приступати до смаження.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини