Головна Рецепти Беру сир і какао та за лічені хвилин готую улюблений пиріг! Без замішування тіста і інших клопотів

Беру сир і какао та за лічені хвилин готую улюблений пиріг! Без замішування тіста і інших клопотів

by admin

Сьогодні я приготувала для вас дуже смачний королівський пиріг, але не простий, а з шоколадним смаком! Без замісу тіста! Тільки пісочна крихта і найніжніша начинка – це просто божественно смачно! Давайте разом приготуємо!

Інгредієнти:

Пісочна шоколадна крихта:

  • 260 гр. борошна
  • 40 гр. какао порошку
  • 60 гр. цукру
  • 0,5 ч. л. розпушувача
  • Щіпка солі
  • 180 гр. вершкового масла

Начинка:

  • 600 гр. сиру (я взяла 9%, але можна будь-який)
  • 3 яйця
  • 130 гр. цукру
  • 20 гр. ванільного цукру
  • 50 гр. шоколаду

Приготування:

Пісочна шоколадна крихта:

Змішую борошно, какао, розпушувач, сіль, цукор. Натираю на терці холодне вершкове масло. Перетираю руками, утворюючи крихту.

Форму 20 або 22 см. застеляю пергаментом. Викладаю більшу частину з усього шоколадного пісочного тіста, формую бортики.

Начинка:

До сиру додаю яйця, ванільний цукор та звичайний. Збиваю міксером до однорідності.

Викладаю половину начинку у форму.


Розтоплюю шоколад і додаю до другою частини сирної начинки, перемішую, але не до однорідності. Викладаю у форму, злегка перемішую ложкою тільки зверху, щоб отримати гарний мармуровий ефект.

Викладаю другу частина тіста. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів 45 хвилин. Охолоджую у духовці.

Коли повністю охолодне, можна вийняти з форми. Кладу на сирник тарілку трішки меншу за розміром, ніж сам сирник. Посипаю цукровою пудрою та забираю тарілку. Виходить красивий цукровий круг.

Прикрашаю м’ятою.

Ось такий красивий візерунок вийшов всередині, смачного!



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини