3
Готую без жодної метушні, навіть руки не забруднюю! А пончики виходять дуже пишними, повітряними, рум’яними і смачними.
Інгредієнти:
- Борошно – 300 гр.
- Молоко – 200 мл.
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 2 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Дріжджі сухі – 7 гр. (або 25 гр. пресованих)
- Рослинна олія
- Цукрова пудра
Приготування:
В миску насипаю борошно, цукор, сіль та дріжджі. Додаю яйця та молоко, замішую тісто вінчиком.
Тісто має вийти, як густа сметана. Накриваю рушничком і залишаю на 20 хвилин.
В каструлю наливаю рослинну олію та нагріваю на середньому вогні.
Сухою столовою ложкою набираю не велику кількість тіста.
І відправляю тісто і олію, так обжарюю пончики.
Обжарюю з обох сторін до красивого рум’яного кольору.
Посипаю цукровою пудрою і смакую!