Головна У Запорізькій області звільнено відразу три зама обласного прокурора, — ЗМІ

У Запорізькій області звільнено відразу три зама обласного прокурора, — ЗМІ

by admin

920x612xprokuratura-zap-oblasti.jpg.pagespeed.ic.dFW1hHcqZhУ Запорізькій області звільнили одразу трьох заступників обласного прокурора з п’яти.

Як стало відомо «Голосу Запорожья» з достовірного джерела, всі троє потрапили під так звану люстрацію або дія закону «Про очищення влади». Сьогодні колектив прокуратури Запорізької області прощався із заступниками прокурора, які пропрацювали в галузі десятки років.

Заступник прокурор Олег Скиданов пропрацював в органах прокуратури Запорізької області 35 років. Останні півроку керував следотделом прокуратури області, який, до речі, розслідував і направив до суду справу про розгін запорізького Майдану.


Євген Проценко — заступник прокурора області, який пропрацював в органах запорізької прокуратури 21 рік, розслідував вбивства, керував свого часу прокуратурою Заводського району.

Ще один заступник обласного прокурора, який потрапив під звільнення — Андрій Кудрявцев. Його «коник» — це земельні позови, яких за час його роботи в органах прокуратури регіону (близько 25-ти років) його підлеглі пред’явили досить багато і багато земель повернуті законним власникам — державі чи громаді.

— Очищення влади — це добре, це справа потрібна. Тільки очищати потрібно теж з розумом. Люди працювали, виконували професійно свою справу .. Український народ обрав чергового президента Януковича, а професіонали залишилися виконувати свою роботу. Їх за це тепер звільняють? — Говорить співрозмовник ресурсу.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини