Головна Новини Як вибрати принтер для друку етикеток?

Як вибрати принтер для друку етикеток?

by admin

Як вибрати принтер для друку етикеток?Перед покупкою необхідно обов’язково розібратися, які завдання в майбутньому виконуватиме принтер. Також визначте, скільки етикеток потрібно буде щодня друкувати. При цифрі кілька сотень, Вам цілком підійде принтер прямого друку, який коштує недорого. Якщо ж обсяг друку дорівнює 2-3 тисячам етикеток, то краще купити принтер середнього цінового класу з посиленою головкою.

Якщо об’єм набагато більший, то Вам підійдуть комерційний або індустріальний принтери для етикеток. На відміну від інших, у них не використовуються пластикові деталі, а використовуються сталеві. Та й швидкість друку набагато більша. Майже всі принтери для друку самоклеючих етикеток, друкують їх шириною рівною 58 мм. або 104 мм та максимальною довжиною – 200 мм.

Якщо етикетка передбачається бути одноразовою, можна зробити вибір на користь звичайного струменевого або лазерного принтера. Але, якщо вона буде для більш тривалому використанні або буде піддаватися впливу зовнішніх факторів, то слід вибрати в цьому випадку спеціалізовані принтери для термотрансферного друку. Для цьго вам знадобиться купити самоклеючий папір на сайті: https://mak.trade/fotopapir-samokle-nnya/.

Майте на увазі те, що таким принтером потрібно буде навчитися керувати. Адже кожен принтер має мову, а за допомогою спеціальних команд можна легко задавати потрібні дії. Добре буде, якщо принтер для етикеток матиме додаткові пристрої. Якщо вони Вам не потрібні зараз, то обов’язково стануть у нагоді в майбутньому. Можливі додаткові пристрої:


  • спеціальне програмне забезпечення;
  • додаткова пам’ять;
  • клавіатура;

Типи принтерів для друку етикеток є різними. Наприклад, настільні принтери для друку етикеток рівня-початківця є найпопулярнішим пристроєм, оскільки у них невисока ціна, вони досить компактні за розмірами. Так, невеликий розмір – дуже важливий момент при використанні такого принтера в офісі. Рекомендується використовувати вищезгадані принтери для об’єму не більше ніж один-два рулони етикеток за день. Кількість етикеток у рулоні, залежить від розміру. Середня кількість дорівнює 1000 шт.

Мобільний принтер етикеток середнього рівня буде необхідний, якщо кількість друкованих етикеток регулярно перевищує число першого згаданого типу. Такий принтер більш надійний і може працювати з великими рулонами. Крім того, вони набагато швидші. 

Якщо Ви безперервно збираєтеся друкувати самоклеючі етикетки протягом восьми годин або цілої доби, тоді Вам необхідно вибрати принтер промислового рівня. Цей принтер може легко друкувати 100 тисяч етикеток за один день. Крім цього, промисловий принтер, корпус якого виготовлений з міцного металу, забезпечить надійність роботи. До того ж він невибагливий. Тобто, купуючи принтер промислового зразка, ви правильно вкладаєте гроші, тому що це швидкий та стабільний друк етикеток.

Тепер поговоримо про два основні типи друку етикеток. Перший – це принтер прямого термодруку, а другий – термотрансферний принтер. І при першому, і при другому методі друку використовується термальна головка з механізмом точкового нагріву. Термотрансферний принтер завдяки перенесенню шару на етикет-стрічку створює міцне та довговічне зображення. 



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини