Головна Новини Як побороти сон: прості лайфхаки

Як побороти сон: прості лайфхаки

by admin

Фізична активність не залишає сонливості жодних шансів.

Просто вийдете з офісу та пройдіться протягом 15 хвилин швидким кроком. Це зарядить вас припливом енергії і допоможе позбутися сонливості. Принаймні на деякий час.

Щоб вирішити проблему вічної сонливості, почніть займатися спортом регулярно. Підтримуючи себе в тонусі, ви забезпечите організм достатньою кількістю кисню і ви перестанете постійно хотіти спати. Почніть бігати, запишіться на танці, катайтеся на роликах та велосипеді. Виберіть будь-яку відповідну вам справу і постійно займайтеся ним.

Коли людина висипається вночі, вдень її не хилить у сон. Організму потрібно 8 годин, щоб повністю відновитись. Але тут важливо врахувати власні потреби. Комусь потрібно більше часу, іншим менше.

Від того, як мине ранок, залежить весь ваш день. Якщо не хочете засипати вже до полудня, починайте свій ранок бадьоро. Прийміть контрастний душ, зробіть просте заряджання, щільно поснідайте. Також частіше провітрюйте квартиру, щоб удома не було задухи. Тоді ваш організм повноцінно відновиться і ви перестанете постійно хотіти спати.

Харчування, безумовно, має бути повноцінним. Але також важлива кількість енергії, яку ви отримуєте від свого раціону. На сніданок, наприклад, корисно з’їсти вівсяну кашу. На обід можна вибрати макарони із томатним соусом. А для перекушування, відмінно підійдуть цитрусові. Таким чином, ви забезпечите організм достатньою кількістю енергії та подаруєте собі чудовий настрій.


Нема рації пити каву великими кухлями. Ви отримаєте заряд енергії лише на короткий термін, а потім захочете спати ще більше. Краще віддайте перевагу звичайному чаю з часточкою лимона.

Підтримуйте багатство вітамінів в організмі, інакше зіткнетеся з різними проблемами. Сонливість – з-поміж них. Заварюйте трав’яні настої, пропийте курс вітамінів, забезпечте свій організм повноцінним харчуванням.

Якщо в приміщенні недостатньо світла, це спричинить вашу сонливість. Вирішіть цю проблему. Заберіть щільні фіранки з вікон, переклейте темні шпалери.

Також використовуйте ефірні олії, щоб перебороти сонливість. Виберете найулюбленіший аромат із тих, які здатні підбадьорити ваш організм. Наприклад, таким варіантом може стати олія лаванди, жасмину, сандалу, хвої, грейпфрута. Як тільки відчуєте втому, підносите до носа флакон із приємним ароматом. Якщо вам потрібний постійний ефект, поставте в приміщення ароматичну лампу.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини