Головна Новини У польському Сеймі назвали терміни деблокування кордону

У польському Сеймі назвали терміни деблокування кордону

by admin

Ситуацію на кордоні польський політик називає непростою.

Вже за кілька тижнів може бути вирішено проблему з блокуванням кордону України польськими фермерами. Ситуація, що склалася, є складною і важливою.

Таку думку в ефірі “Українського радіо” висловив голова комітету іноземних справ польського Сейму Павел Коваль. 


“Я думаю, що протягом кількох тижнів це буде. І польський уряд, і український уряд повинні порозумітися, знайти рішення, щоб могли продавати українські товари, але також захистити кілька секторів польського виробництва. Це непроста справа. Вона буде вирішена”, — наголосив польський політик. 

Коваль наголошує, мовляв, “про все це треба домовлятися”. Адже, з його слів, польські фермери піднімають фундаментальну проблему, яка не має прямого відношення до України.

“Всі люди, які розуміються на політиці, особливо які розуміють Європейський Союз, вже бачать, що протести фермерів є нормою в Європейському Союзі. Незабаром Україна буде в Європейському Союзі, я на це сподіваюся, і фермери в Україні будуть протестувати, наприклад, проти імпорту зерна з Казахстану. Все це чекає і на Україну”, — висловився член польського Сейму. 



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини