Головна Новини Для путіна перемир’я було б способом перевести дух — Зеленський про пропозицію Папи Римського

Для путіна перемир’я було б способом перевести дух — Зеленський про пропозицію Папи Римського

by admin

Для путіна перемир’я було б способом перевести подих і відновити боєздатність своєї армії, а не справжніми переговорами, заявив Зеленський, коментуючи пропозицію Папи Римського про переговори.

Російській диктатор володимир путін не зацікавлений у переговорах, заявив Президент України Володимир Зеленський у відповідь на пропозицію Папи Франциска щодо початку діалогу для мирно вирішення конфлікту. Про це голова держави сказав в інтерв’ю Le Monde та BFMTV, опублікованому 11 березня, пише УНН.

Також він зазначив, що Україна піддається обстрілу північнокорейськими снарядами і ракетами. Це говорить про те, що у армії рф закінчуються запаси зброї.


Контекст

Днями Папа Римський Франциск, говорячи про розв’язану рф війну, заявив, що Україна повинна мати те, що він назвав відвагою «білого прапора» і вести переговори.

Трохи згодом Директор пресслужби Ватикану Маттео Бруні пояснив, що Папа Франциск заявив про «білий прапор» висловивши сподівання на мирне вирішення конфлікту, звертаючись до України як до країни, яка завжди була «мученицею».



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини