Головна Lifestyle Як відмити нагар та бруд зі сковорідки: беремо антипригарне покриття

Як відмити нагар та бруд зі сковорідки: беремо антипригарне покриття

by admin

У побутовому магазині можна придбати готовий засіб для очищення сковорідок. Проте якщо вам не хочеться проводити експерименти з дорогими помічницями кухні, то рекомендуємо дізнатися, як очистити  простим і бережливим способом.

Подробиці

Для цього треба взяти господарське мило з позначкою 72%. Це показник кількості жирних кислот у продукті. Натерти 100 г мила на великій тертці. Не хвилюйтеся, що терткою користуєтеся для приготування і присмак мила буде в найближчій страві: тертка добре відмиється проточною водою й не залишить аромату.


Перекладіть мильну стружку в сковороду з антипригарним покриттям, додайте 200 мл води, доведіть до кипіння. Постійно помішуючи, дочекайтеся, поки мило повністю розчиниться, а маса трохи загусне. Вимкніть вогонь і дайте охолонути рідині.

Візьміть м’яку щітку та протріть сковороду піною з обох сторін, залиште на 15-20 хвилин. Потім промийте посуд під краном. Результат вас потішить. Жирний наліт видаляється навіть біля основи ручки.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини