Головна Lifestyle Цікавий та хитрий спосіб висаджування часнику під газету

Цікавий та хитрий спосіб висаджування часнику під газету

by admin

Можете бути здивовані, але старі газети не утилізуйте. Вони вам знадобляться на дачі. З ними можна посадити часник та отримати щедрий врожай. Спосіб простий та доступний, тож читайте про нього далі у статті.

Для чого газет часнику

Суть полягає у тому, що у будяків не буде жодного шансу прорости через газету. А для самим зубкам часнику морози теж не завдадуть шкоди. Навіть, якщо ви їх посадили не досить глибоко.

Спочатку підготуйте грядку стандартним способом. Потрібно перекопати ґрунт, підживити, розрівняти. З добрив рекомендується використовувати біогумус або комплексні засоби.

На наступному етапі потрібно розкласти газети, наскільки вистачить. Орієнтуйтесь, що має бути від 4 до 6 шарів. Далі потрібно проробити дірки в газетах. Це потрібно для висаджування часнику.

Коли зубки вже в землі під газетами, потрібно присипати землею. Товщина шару має бути біля 5 см. Ґрунт робіть рихлим та легким. Якщо він буде грудками та щільний, часник не зможе прорости.

Коли будете збирати врожай, газети можна забрати. Є ймовірність, що вони перегниють. Якщо ні, тоді їх викидають Спробуйте цей метод, якщо раніше ви про нього не знали, а газет у вас накопичився цілий стос.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини