Головна Lifestyle Ці прості поради допоможуть зробити вії більш густими та довгими

Ці прості поради допоможуть зробити вії більш густими та довгими

by admin

Волосся на нашому тілі має властивість випадати і рідшати — це може бути пов’язано з гормональними перебудовами у організмі, стресом або нервовим напруженням, а також з дефіцитом вітамінів. І це стосується не лише волосся на голові, але й вій та брів. Тому якщо ви вирішили відростити вії, зробити їх довшими і густішими, підходити до проблеми потрібно комплексно. Ділимося п’ятьма простими порадами, які у цьому допоможуть.

Завжди очищайте вії

Багато людей часто нехтують очищенням вій від туші та іншої косметики, але чинити так категорично не можна. Крім того, що це забиває пори і шкіру, це ще й псує вії. Також важливо змивати косметику з очей делікатно і не терти щосили вії, тому що це призводить до пошкоджень. Просто прикладіть добре змочений ватяний диск до повік, і змивайте макіяж поступовими рухами вниз.

Використовуйте олії

Народний засіб, який дійсно допомагає відростити вії — це, звичайно, всілякі олії. Відмінно підійде рицинова, реп’яхова, з абрикосових кісточок, з листя усьми. Деякі з них коштують досить дешево і купити їх можна у будь-якій аптеці. Щодня перед сном наносьте ватяною паличкою олію на вії вздовж лінії зростання волосся — це відмінно їх живить і прискорює зростання. Головне, перед нанесенням перевірте, чи немає у вас алергії на обраний засіб.

Розчісуйте вії

Вії, як і волосся на голові, потрібно регулярно розчісувати, особливо після походу у душ. Найкраще для цього підійде спеціальна закруглена щіточка. Під час розчісування можете також опускати щіточку в олію для зростання вій — ефект від цього дуже схожий на ламінування, хоч і не таке довготривале.

Відмовтеся від нарощування

Регулярне нарощування вій призводить до того, що ваші власні починають випадати — та ще й повільніше зростати. Якщо ви вирішили відростити власні вії, відмовтеся від нарощування хоча б на якийсь час. Ось побачите, результат не змусить довго на себе чекати.

Сироватки для вій

Багато косметичних брендів випускають спеціальні засоби для того, щоб спровокувати зростання вій — наприклад, сироватки. Вони можуть бути дуже різними, наприклад, є гормональні, нічні й денні і т. д. Порадьтеся з косметологом, перш ніж починати ними користуватися — те, що підходить одним людям, може зовсім не підійти іншим.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини