Головна Lifestyle Цей спосіб розмноження фіалки найпростіший

Цей спосіб розмноження фіалки найпростіший

by admin

Привабливість фіалок беззаперечна. Вони справжня окраса для підвіконня. І рано чи пізно постає питання розмноження. Якщо ви теж хочете виростити більше фіалок, тоді виберіть найпростіший спосіб розмноження.

Який це спосіб

Квітникарі рекомендують робити розмноження листом. Це найпростіший спосіб. Звичайно, є певні нюанси, про які варто знати.

Лист фіалки поставте в маленьку ємність з водою. Буває, що виникає загнивання. Якщо періодично доливати воду та вчасно це робити, процес пройде успішно. А от повністю міняти воду на свіжу не варто. Проблема полягає в тому, що для рослини це буде стрес. Зверніть увагу, що в рідині листок має знаходитися на ⅓.

Перші корінці з’являться приблизно через 2-3 тижні. Тоді візьміть невеликий горщик, наповніть спеціальним для фіалок субстратом та посадіть листок з корінцями. Тепер можна буде чекати, коли фіалка розростеться та зацвіте.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини