Головна Lifestyle Секрет вдалих фото на документи: буде не соромно їх показувати

Секрет вдалих фото на документи: буде не соромно їх показувати

by admin

Якщо ти вважаєш, що у твоєму паспорті фото якоїсь страшної тітки, на візах просто стороння людина, а будь-який знімок на документи — це привід розплакатися, читай наш матеріал!

1. Шкіра

Перше правило: ніяких мерехтливих та перламутрових текстур. Вони блікуватимуть і надавати обличчю непотрібного об’єму, зроблять очі меншими, а щоки — пухлішими. Навіть якщо ти ніколи не користувалася засобами, що матують – зараз це необхідно. Використовуй матовий тональний засіб або пудру поверх звичного.

2. Брови та вії

Чим темніше — тим краще: на фото брови та вії «з’їдаються», тому для такої події можна зробити собі широкі і темні брови, товщі стрілки і не шкодуй туш для вій.

3. Губи

Матова помада з чітким контуром – твій порятунок. Відтінок вибирай насичений, але за кольором близький до твоїх природних губ. Жодного нюду, ніяких флуоресцентних відтінків: тільки класика!

4. Нахил

Опусти підборіддя. Зазвичай тобі кажуть його підняти, але в цьому випадку краще так не робити. При опущеному підборідді нижній контур овалу обличчя візуально зменшується, а обличчя виглядає худішим.

5. Поворот

Трохи, буквально крапельку поверни голову виграшною стороною обличчя вперед. У кожної людини одна половина обличчя більш виграшна за іншу, і саме її треба подати трохи вперед.

6. Посмішка

Зазвичай ми посміхаємося всім обличчям: примружуються очі, піднімаються щоки, розплющуються губи. Для фото це не варіант, але невелика посмішка дуже прикрасить твій знімок.

Зроби спокійний погляд прямо в камеру, очі відкриті, але не витріщені, брови трохи піднесені, начебто ти трохи здивована. А посмішку зобрази максимально штучну, трохи підніми куточки губ, але зберігай незворушний вираз обличчя. Нехай усмішка виглядає дещо саркастично: це те, що потрібно.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини