Головна Lifestyle Порцеляновий манікюр: новий тренд, який полюблять ваші нігті

Порцеляновий манікюр: новий тренд, який полюблять ваші нігті

by admin

Не любите довгі і нарощені нігті? У нас для вас хороша новина: мода на природність дісталася і до сфери нейл-б’юті. У цьому сезоні в моду впевнено увійшов так званий порцеляновий манікюр. Яскраві кольори і візерунки поступилися місцем спокійним нюдовим відтінкам.

Проста витонченість

Тренд на натуральні нігті останнім часом набрав обертів і повернув в моду складні світлі кольори, які використовуються в порцеляновому манікюрі.

Приємно, що він повністю підходить тим, хто цінує свій час: необов’язково витрачати години на поїздку до майстра і на сам процес в салоні — манікюр можна виконати і самостійно. А ще такий спосіб візуально подовжує пальці і робить їх більш витонченими, аристократичними.

Плюси і мінуси

Плюси:

1. Можна виконати самостійно.

2. Підходить для коротких і середніх нігтів будь-якої форми.

3. Широкий вибір відтінків. Цей тренд для тих, кому набридли яскраві «вирви око» кольори. Білим палітра порцелянового манікюру не обмежується. Ви можете вибрати будь-який з приглушених варіантів рожевого, бежевого або кремового. Лак з ефектом природного сяйва повинен перекривати поверхню нігтя.

4. Натуральний доглянутий вигляд при мінімумі зусиль. Такий спосіб підійде для тих, хто поки не готовий до виходу в світ без лаку. Якщо нігтьові пластини потребують відновлення, ви з легкістю зможете вибрати доглядаючі засоби світлого кольору.

5. Підходить до будь-якого образу і гармонійно поєднується зі шкірою різних відтінків: як з блідою, так і з засмаглою.

Мінуси:

Порцеляновий манікюр не йде дівчатам з довгими нігтями: щільне однорідне покриття на всю довжину може виглядати дещо штучно, ніби накладки.

Як виконати самостійно

1. Змастіть кутикулу маслом.

2. Відсуньте її за допомогою апельсинової палички або приберіть іншим звичним способом.

3. На сухі і чисті нігті нанесіть один з відтінків для порцелянового манікюру у два шари так, щоб кожен добре просох. Потрібно, щоб покриття було щільним: однорідний колір повинен перекривати лунулу (смужку біля основи нігтя) і саму пластину. Головне, не перестаратися: велика кількість шарів лаку може привести до появи бульбашок повітря і все зіпсувати.

Ну ось і все — три кроки, і отримали витончені ручки!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини