Головна Lifestyle Навіщо досвідчені господині заливають бананову шкірку водою та поливають цим рослини

Навіщо досвідчені господині заливають бананову шкірку водою та поливають цим рослини

by admin

Не всім відомо про простий і недорогий засіб, який поверне життя навіть найболючішим і слабким рослинам. Можливо, ви здивуєтеся, але цією чудовою панацеєю стане звичайна шкірка від банана — саме вона є одним з кращих добрив.

У бананах міститься чимало поживних речовин, що надають зміцнюючу дію на корені не лише кімнатних, але і садових рослин. Отже, як користуватися цим добривом?

1. Залийте бананову шкірку 200 мл води, і залиште настоюватися добу. На наступний день добриво буде готове. Викиньте шкірку, а отриману рідину змішайте з 1 л води. Тепер цим розчином можна поливати рослини.

2. Можна використовувати банановий м’якуш. Пом’якшите його виделкою в пюре, і залийте 100 мл води кімнатної температури. Така суміш досить швидко поверне до життя ослаблу рослину. Цю суміш виливайте прямо в ґрунт.

Зауважте, що таке добриво для рослин можна використовувати не один раз. Коли “бананова” вода для поливу закінчиться, можна зробити її знову, і продовжувати користуватися. Точно також не заборонено в якості добрива знову приготувати пюре з банана.

Ті, хто вже встиг випробувати цей неймовірний засіб, відзначають, що їм вдалося врятувати навіть ті рослини, які повністю ослабли. Здавалося, що вони ось-ось остаточно загинуть, але чудодійне добриво швидко повернуло їм колишню красу і силу. Не забудьте про цей метод, і обов’язково використовуйте його в міру потреби — результат вас порадує.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини