Головна Lifestyle Гастротури Україною: ідея подорожі під час війни

Гастротури Україною: ідея подорожі під час війни

by admin

Якщо ви поціновувач гастрономічних шедеврів і водночас сумуєте за подорожами, то вам варто спробувати гастротури. Саме вони цілком дозволені під час війни і можуть подарувати незабутні враження. При цьому тривалість таких турів стартує від 1 дня, тому можна підлаштувати робочі справи.

Подробиці

Одним із найбільш популярних є «Сирно-винний тур по Закарпаттю» – це найкращий вибір для досвідчених мандрівників та гурманів. Проте й початківці в туризмі відкриють для себе неабияку красу природу, архітектурні пам’ятки, оскільки в базову програму включають різні аспекти екскурсій.


Колоритні сироварні та виноробні підприємства продемонструють серцевину процесів, особливості виготовлення крафтових продуктів. Можна не лише дегустувати, а й придбати собі чи як на сувенір. Ера магнітиків минає, краще приїхати з пляшечкою молодого вина, яка закоркують у вас на очах.

Туристичні оператори зможуть підібрати вам оптимальні по вартості умови проживання та дні. Зауважимо, що винні екскурсії краще розтягувати на декілька днів, щоб сповна насолодитися смаковими враженнями.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини