Головна Lifestyle Дотримуйтеся цих правил, щоб успішно висадити весною плодові дерева

Дотримуйтеся цих правил, щоб успішно висадити весною плодові дерева

by admin

Весна — це час, коли треба приділити увагу плодовим деревам. Якщо ви хочете розширити асортимент дерев на вашій ділянці, тоді подані рекомендації будуть вам корисні для ознайомлення.

Де розмістити саджанці

Для висаджування обирайте місця на підвищеннях. Інакше може утворитись застій вологи. Це негативні умови для молодої рослини.

Розміри ями

Для плодових дерев є рекомендовані розміри ям для оптимального розміщення кореневої системи. Для груш, яблунь, слив, абрикосів діаметр ями становить 100-150 см. Для вишні можна зробити менший — 60-80 см.


Використання добрив

Щоб забезпечити живлення молодим деревам, потрібно в яму внести добриво. Ґрунт з ями перемішайте з суперфосфатом (250 г), золою (500 г), вапном (500 г). Також додайте перегній — приблизно 2-3 відра.

Полив

При висаджуванні розправте коріння, засипте ґрунтом з добривом, засипте землею. Зверху втрамбуйте її. Навколо дерева зробіть потім лунку та через неї влийте кілька відер води.

Правильне висаджування дерев — це вже велика частина успіху. Нехай ваш сад росте великим, здоровим та з рясним плодоношенням.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини