Головна Курйози Собака повинен був стати поводирем, але він не зміг скласти випускний іспит після навчання

Собака повинен був стати поводирем, але він не зміг скласти випускний іспит після навчання

by admin

Не лише у людей є робота — свій внесок у суспільство можуть зробити й собаки. Так, самець німецької вівчарки на прізвисько Райкер повинен був допомагати людям з обмеженими можливостями, і для цього пса відправили на навчання до спеціального закладу “Double H Canine Academy”, який розташований в американському штаті Кентуккі.

Однак місцеві викладачі на власному досвіді з’ясували, що Райкер для такої роботи зовсім не приданий — пес не міг встояти перед спокусами у вигляді м’ячиків і пляшок з водою. Відраховуючи Райкера з академії, викладачі показали відео, яке наочно пояснює, чому тварині краще не ставати собакою-поводирем.

Виявилося, що для того, щоб допомагати інвалідам, пес зовсім не придатний. Райкер радісно перевертає крісла, хапає ходунки (там же м’ячики на ніжках!), з’їдає пляшки під час спроби їх принести і легко зрушує холодильник з місця, коли його потрібно просто відчинити. Проте він із задоволенням покатає вас на інвалідному візку!


І завдяки своїм нестримним веселощам Райкер завоював собі купу фанатів.

  • Він не розуміє, що треба робити, але, боже мій, наскільки він старанний.
  • Я подивився це відео вже 15 разів, і щоразу воно стає дедалі кумеднішим.

Адже пес повеселився настільки, наскільки міг!

  • Його господарі можуть вмерти від голоду й зневоднення, впасти обличчям у землю, а їх холодильник буде затягнутий до іншої кімнати — принаймні він гарно їх звеселить.
  • Взагалі нечесно прикріплювати тенісний м’яч до ніжок ходунків. Він більше підійде для того, щоб його кидали…І цей пес відмінно підходить для тих, кому потрібно, щоб до них приносили холодильник.
  • Мить з холодильником! Він був таким старанним.
  • До 1:30 вже помітно, що тренери здалися й просто радісно катаються на власних візочках.

Сподіваємося, що Райкер не сумуватиме після виключення з академії і знайде собі покликання до душі та характеру!



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини