Головна Курйози Реакція собаки на цуценя видала всю глибину її думок

Реакція собаки на цуценя видала всю глибину її думок

by admin

Усім знайомі ситуації, коли діти ревнують батьків до своїх молодших братиків і сестричок. При цьому дорослі, розуміючи причину, намагаються їх заспокоїти та підтримати. Про ревнощі тварин люди замислюються рідше.

Про те, що вихованці теж можуть переживати через появу нових улюбленців в господарів, свідчить відео, яким поділилася мешканка Вашингтона.

На кадрах дев’ятирічна собака Софі породи бостон-тер’єр. Вона завжди була “єдиною дитиною” в сім’ї. Однак нещодавно її власники принесли цуценя чорки (суміш йорка і чихуахуа) на прізвисько Купер.


Як видно, задумлива Софі довго не зводить очей з Купера, поки той активно грає на дивані. Вона ніби не вірить в те, що все це відбувається з нею.

“Софі погано ладнає з іншими собаками. Вона завжди була єдиною в сім’ї. Вона зазвичай любить дітей (і людських, і собачих) і насправді дуже добре ладить з Купером. Просто у Купера купа енергії цуценяти, а Софі, якій 9 років, подобається просто лежати і відпочивати!”, — розповіли господарі вихованців.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини