Головна Курйози Чоловік побудував власний сад для бабаків, які поїдали його врожай

Чоловік побудував власний сад для бабаків, які поїдали його врожай

by admin

Коли Джефф Пермар із Мідлтауна (Делавер, США) помітив, що хтось занадився їсти овочі в його городі, він засмутився.

Щоб помилуватися на винуватця, чоловік встановив у саду камеру відеоспостереження і незабаром побачив, що до нього регулярно приходить ненажерливий бабак. При цьому звір ніби знав, що його знімають. Він сідав із черговою здобиччю просто перед об’єктивом. І оскільки всі спроби Джеффа відвадити бабака ні до чого не привели, городник пішов іншим шляхом. Наступного року він як слід захистив свій сад огорожами, а спеціально для бабака, який отримав кличку Чанк, влаштував грядку. Там чоловік вирощує овочі, призначені для гостя з відмінним апетитом.


Тепер Чанку є де насичуватися, і він залишив решту саду Джеффа в спокої. До речі, бабак обзавівся подружкою, а незабаром у них з’явилося потомство, тож чоловік отримав можливість спостерігати вже не за одним, а за п’ятьма бабаками. І йому до душі подібні спостереження — особливо якщо врахувати, що ненажерливі візитери відвідують виключно свою грядку.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини