Головна Шоу-бізнес Акторка Дженні Шиміцу розповіла про бурхливий роман із Мадонною (фото)

Акторка Дженні Шиміцу розповіла про бурхливий роман із Мадонною (фото)

by admin

Модель поділилася спогадами про стосунки з попзіркою. За словами Дженні Шиміцу, у неї з Мадонною був «глибокий фізичний зв’язок».

Колишня дівчина попдіви Мадонни акторка і модель Дженні Шиміцу в документальному фільмі Disney+ «In Vogue: 90-ті» поділилася пікантними подробицями бурхливого роману із зіркою, повідомляє Daily Mail.

У стрічці розповідається про зірок, які визначили знакове десятиліття в історії модного журналу Vogue. У шостому епізоді серіалу 57-річна Дженні розповіла, що в неї були романтичні стосунки з 66-річною Мадонною.

За словами моделі, вона готова була літати через всю Європу заради нічних побачень зі співачкою. Шиміцу згадала момент, як одного разу вона летіла з Мілана до Парижа, щоб провести ніч із Мадонною, а потім повернулася до Італії на своє наступне шоу. Вона сказала: «Я маю на увазі, що в 90-х Мадонні не відмовиш. Було не тільки чудово почуватися першокласною повією, а й тому, що мені дзвонили і говорили: «Можеш зустрітися зі мною на моєму шоу в Парижі, ти ж у Європі, так?».

Дженні, яка одружилася з манекенницею та іконою стрітстайлу Мішель Гарпер 2014 року, раніше докладно описала свій роман із Мадонною у своїх мемуарах, що вийшли 2023 року. За словами Шиміцу, їхні стосунки були зумовлені глибшим фізичним зв’язком, ніж просто фізичний потяг. У той час вона сказала: «Йшлося не про емоційний зв’язок, а про те, щоб довести одне одного до висот екстазу. Мені подобалося, що я була в повному розпорядженні цієї жінки».




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини