Головна Шоу-бізнес «Щасливого 40-річчя»: королівська сім’я публічно привітала принца Гаррі з ювілеєм (фото)

«Щасливого 40-річчя»: королівська сім’я публічно привітала принца Гаррі з ювілеєм (фото)

by admin

Останнім часом у принца Гаррі досить напружені стосунки з його батьком і братом. Він відмовився від обов’язків старшого члена королівської родини. З 2020 року живе у США разом зі своєю дружиною Меган Маркл і дітьми.

15 вересня принц Гаррі, молодший син короля Великої Британії Чарльза ІІІ, відзначає свій 40-річний ювілей. Його Величність та інші члени королівської сім’ї публічно привітали герцога Сассекського з днем народження.

Правлячий монарх і його дружина королева Камілла опублікували привітання у своєму офіційному акаунті X: «Бажаю герцогу Сассекському щасливого 40-річчя сьогодні!».

Принц і принцеса Уельські, незважаючи на тривалу сварку, приєдналися до короля Чарльза, відправивши несподіване особисте послання принцу Гаррі з нагоди його 40-річчя. На своїй сторінці в Instagram, принц Вільям і принцеса Кейт написали: «Бажаємо щасливого 40-річчя герцогу Сассекському».




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини