Головна Lifestyle Як прогнати гризунів: поради, щоб миші забули дорогу

Як прогнати гризунів: поради, щоб миші забули дорогу

by admin

Часто восени, коли тепло минає, гризуни просто окуповують ваші грядки чи підгризають коріння дерев у саду. Цим завдають великої шкоди і зменшують урожайність.

Подробиці

Для того, щоб шкідливі гризуни не наробили шкоди, варто завести кота. Ось така не хитра порада, але народом перевірена роками. Проте тут, вже як пощастить з котом одні представники котячих за своєю природою мисливці, і за день можуть зловити кілька мишей, а інші безнадійні ледарі, і змусити їх ганятися за здобиччю не вийде.

А якщо ж без кота, то садіть на ділянці рослини, що відлякують гризунів. До пізньої осені будуть допомагати такі рослини: м’ята, коріандр, полин. Також добре. якщо у саду буде кущ бузини.

Звісно, є чимало отрут, але про них ми не говоримо. Натомість радимо придбати спеціальний прилад, що звуком, який не помітний людському вуху, відлякує гризунів без шкоди для інших тварин домашніх.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини