Головна Шоу-бізнес Джорджина Родрігес у шикарній сукні вийшла на червону доріжку Diva E Donna у Венеції (фото)

Джорджина Родрігес у шикарній сукні вийшла на червону доріжку Diva E Donna у Венеції (фото)

by admin

Джорджина Родрігес продемонструвала струнку фігуру і розкішне вбрання. На заході їй було вручено премію «Жінка року» за документальний фільм.

Кохана знаменитого португальського футболіста Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес 3 вересня в розкішній сукні вийшла на червону доріжку премії «Diva E Donna» в межах 81-го Венеціанського міжнародного кінофестивалю, повідомляє Daily Mail.

30-річна модель була одягнена в шифонову сукню з розрізом до стегна і довгим шлейфом. Вона мала неймовірний вигляд в елегантному вбранні з глибоким вирізом і обтислим ліфом. Джорджина доповнила свій образ простими світло-бежевими босоніжками на підборах з ремінцями. З прикрас Родрігес обрала квіткове намисто з дорогоцінним камінням та кількома масивними каблучками з діамантами. Красуня вклала своє чорне волосся м’якими хвилями і зробила вечірній макіяж, підкресливши карі очі коричневими блискучими тінями і чорною підводкою.

На заході, який збігся з 81-м Венеціанським міжнародним кінофестивалем, їй було вручено премію «Жінка року» Diva e Donna за документальний фільм «Я — Джорджина».

Нападник «Аль-Насра» і збірної Португалії зустрічається з Джорджиною з 2016 року, у них двоє спільних дітей, вона також є мачухою його трьох інших дітей футболіста.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини