Головна Рецепти Як приготувати маринований гіркий перець

Як приготувати маринований гіркий перець

by admin

Така закуска буде до смаку всім, хто любить гостре. Іншого очікувати від гіркого перцю й не варто. Закуска підійде до міцних напоїв та й просто, коли хочеться додати перцю в буденних стравах.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • перець чилі — 500 г;
  • вода — 500 мл;
  • сіль — 1 ст.л.;
  • цукор —  ст.л.;
  • оцет — 1 ст.л.

Як приготувати

Закуска виходить гарна на вигляд з дрібних плодів. Проте можна взяти й більші, просто їх треба буде порізати. Промийте перці та проколіть зубочисткою в кількох місцях, щоб маринад міг потрапити всередину.

Підготуйте заздалегідь банки. Помийте їх та простерилізуйте зручним вам способом. Покладіть перці в банки. Залийте окропом та прикрийте кришками. Нехай постоять приблизно 10 хвилин.

Злийте потім воду в іншу ємність. Додайте в неї сіль, цукор, оцет (6-9%). Доведіть маринад до кипіння та проваріть 2 хвилини. Залийте його в банки та щільно закрутіть кришки. Більше нічого робити не треба. Тільки дочекатися, коли банки охолонуть та поставити їх на зберігання.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини