Головна Шоу-бізнес Бред Пітт та Інес де Рамон вирушили на подвійне побачення з Джорджем і Амаль Клуні

Бред Пітт та Інес де Рамон вирушили на подвійне побачення з Джорджем і Амаль Клуні

by admin

Бред Пітт і Джордж Клуні — буквально не розлий вода. Актори за будь-якої нагоди намагаються проводити час разом. Венеція не стала винятком.

Голлівудських серцеїдів та їх коханих, Амаль Клуні та Інес де Рамон, помітили на подвійному побаченні. Вони затишно розташувалися у водному таксі, прямуючи на вечерю.

60-річний Пітт і 34-річна де Рамон сиділи в задній частині катера, милуючись визначними пам’ятками міста. Пітт весело махав рукою папараці, притискаючи до себе Інес, а вона чарівно усміхалася. Бред вибрав для виходу білі штани в тонку чорну смужку та сорочку в тон із розстебнутим коміром. Інес де Рамон віддала перевагу чорній сукні міді.

У передній частині човна було помічено Джорджа Клуні з дружиною Амаль. 63-річний актор одягнув синій костюм, а його 46-річна дружина підтримала Інес де Рамон, з’явившись у чорній сукні.
Четвірка знаменитостей весело спілкувалася протягом усього шляху до ресторану. Клуні та Пітт представили на Венеціанському фестивалі свій фільм «Самотні вовки». Організатори заходу вжили всіх заходів, щоб Бред Пітт не перетнувся з Анджеліною Джолі, з якою продовжує позиватися вже вісім років.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини