Головна Рецепти Ви таку ще не пробували! Кабачкова ікра з майонезом і томатною пастою на зиму! Дуже таку люблю

Ви таку ще не пробували! Кабачкова ікра з майонезом і томатною пастою на зиму! Дуже таку люблю

by admin

За цим простим рецептом у мене виходить завжди дуже смачна та ніжна Кабачкова Ікра. Готується простіше простого, спробуйте!

Інгредієнти:

  • кабачки – 2кг
  • цибуля – 0,5 кг.
  • морква – 750 г
  • олія – 180 г
  • томатна паста – 250 г
  • майонез – 200 г
  • оцет 9% – 80 мл
  • цукор – 100 г
  • сіль кам’яна – 1ст. л.
  • паприка солодка – 0,5 ст. л.
  • перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Приготування:

Кабачки промиваю, очищаю від шкірки, розрізаю навпіл і ложкою видаляю серцевину з насінням.

Нарізаю шматочками кабачка, очищену моркву та цибулю і все разом прокручую через м’ясорубку в одну каструлю. Заливаю олією і перемішую.

Ставлю варитись на великий вогонь на 1 годину, постійно перемішуючи.

Забираю через 1 годину з вогню і додаю сіль, цукор, чорний перець, солодку паприку, томатну пасту і майонез і перемішую. Ставлю знову на вогонь, але вже на маленький на 1 годину, постійно помішуючи.

За 10 хвилин до кінця приготування додаю оцет і перемішую. Кабачкова ікра вже готова, але за бажанням можна збити блендером до однорідності.

Розливаю по стерилізованих банках, закатую кришками, які попередньо також прокип’ятила.

Хай смакує!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини