Головна Шоу-бізнес Друзі турбуються за здоров’я Арнольда Шварценеггера

Друзі турбуються за здоров’я Арнольда Шварценеггера

by admin

Арнольд Шварценеггер тяжко переживає гучний скандал з крадіжкою інтелектуальної власності. На продюсерів його шоу «Фубар» подали до суду.

Позивачем став підприємець Аарон Джейсон Кертіс. Він стверджує, що сценаристи вкрали його ідею програми для супермаркету та вставили її в серіал. Це дуже непокоїть 77-річного Шварценеггера, який боїться репутаційних втрат.

«Це було велике повернення Арнольда, і тепер воно зіткнулося з серйозною затримкою. Такі речі відбуваються в Голлівуді постійно, але Арнольд вважає це проблемою. Його захисники кажуть, що він не мав жодного відношення до крадіжки матеріалів, але визнають, що це не дуже добре. Він не такий сильний, як хоче здаватися. Йому потрібен спокій», — повідомив інсайдер In Touch Weekly.

Співрозмовник видання наголосив, що судити самого Шварценеггера не будуть. Але, можливо, йому доведеться свідчити під присягою. Такий стрес може серйозно вплинути на його здоров’я. У актора є серйозні проблеми з серцем.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини