Головна Шоу-бізнес Розкрито жахливі деталі стосунків Каньє Веста і Бьянки Цензорі

Розкрито жахливі деталі стосунків Каньє Веста і Бьянки Цензорі

by admin

Особисте життя репера та його дружини не дає спокою шанувальникам та критикам пари. Фанати Бьянки Цензорі впевнені, що її «голі» вбрання спровоковані тиском Каньє Веста і неодноразово закликали «рятувати» дівчину від впливу музиканта. Їхні побоювання підтвердили інсайдери In Touch Weekly.

Джерела заявили виданню, що співак встановив для дружини правила. Вони переконані, що хизуватися у відвертих вбраннях її змушує саме Каньє. На їхню думку, це доведе її до крайностей:

«Зараз настав момент, коли Каньє повністю контролює життя Бьянки. Всім очевидно, що він вибирає їй одяг, але все набагато гірше».

За словами інсайдера, «перш ніж вони вийдуть з дому, він вибирає їй вбрання, а потім змушує її продефілювати перед камерою, щоб він міг зняти її на відео з усіх боків». Цензорі ж проводить години, розмірковуючи над кожним предметом одягу, і критикуючи своє тіло і те, як воно виглядає, аж до інтимних подробиць, що дуже принизливо:

«Він явно любить принижувати її», — заявило джерело.

Також інсайдер зазначає, що репер повністю контролює дружину навіть у спілкуванні з іншими людьми:

«Він жахається, якщо бачить, що вона хоча б дивиться у бік іншого чоловіка. Він також переглядає її соціальні мережі та вирішує, що вона може дивитися чи читати, а що ні, і каже, що робить це для її ж блага».

Крім того, якщо у Каньє Веста поганий настрій, Бьянці Цензорі у цей час не дозволяється спати:

«І хоча він майже ніколи не займається спортом, він має цілу програму тренувань для неї, яку він контролює. Він навіть контролює, що вона їсть та п’є, це жахливо», — додало джерело.

«Він перетворив її на свою найкращу дружину, але вона здається мертвою всередині. Важко уявити, що вона не прийде до тями найближчим часом. Люди з її оточення відчайдушно намагаються допомогти їй звільнитися і докладають усіх зусиль, щоб розбудити її та витягти з цієї жахливої ​​ситуації», — висловився інсайдер.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини