Головна Рецепти Соус-дип з пармезаном та авокадо до овочів, курки та м’яса

Соус-дип з пармезаном та авокадо до овочів, курки та м’яса

by admin

З авокадо готують відмінні закуски та салати, гуакомоле. А ще з ним можна приготувати відмінний соус до різноманітних брускет, хрустиків, чипсів, овочів. Також він смакуватиме з м’ясними стравами та куркою. Просто універсальний соус-дип.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі:

  • авокадо — 1 шт.;
  • лимон — ½ шт.;
  • сіль, перець чилі;
  • пармезан — 3 ст.л.;
  • сметана —2 ст.л.;
  • вода — 1 ч.л.

Як приготувати

Авокадо обробіть та покладіть в миску разом зі сметаною, лимонним соком, тертим пармезаном, водою, сіллю та перцем чилі. Збийте все разом блендером.

Такі соуси готуються швидко. Їх перевага в тому, що вони значно збагачують смак звичних страв чи тих, які мають нейтральний смак, наприклад, овочі. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини