Головна Здоров'я Які напої допоможуть зберігати молодість якнайдовше

Які напої допоможуть зберігати молодість якнайдовше

by admin

Те, що ми п’ємо протягом дня, суттєво впливає на здоров’я та зовнішність. Правильне харчування – в основі збереження гарного самопочуття та продовження молодості. І хоча немає способу зупинити процес старіння, можна включити до свого раціону продукти, які допоможуть старіти максимально здоровим чином.

Не допускайте зневоднення

Однією з багатьох поширених проблем, які можуть прискорити процес старіння, є хронічне запалення. Воно посилюється через зневоднення! Лікар медичних наук Дана Елліс Ханнес каже, що вода не просто оздоровлює організм, вона буквально продовжує життя. Автори опублікованого в Nutrition Reviews дослідження з’ясували, що зневоднення пов’язане з ризиком передчасної смерті та хворобами.

Пийте чорну каву

Кава – прекрасний протизапальний напій, багатий на поліфеноли та антиоксиданти, які нейтралізують вільні радикали та зменшують стрес та запалення в організмі. Однак мається на увазі звичайна чорна кава без добавок. Велика кількість доданого цукру у напоях пов’язана з високим рівнем запалення.

Регулярно пийте трав’яний чай

Додайте авокадо у свій смузі

Авокадо не тільки надасть смузі кремоподібного смаку, але й наповнить його поживними речовинами, які можуть допомогти зменшити запалення і уповільнити старіння.

В авокадо багато корисних жирів (мононенасичених), які знижують маркери запалення в крові. Вони також багаті на поліфеноли-антиоксиданти, які корисні для серцево-судинної системи, наприклад знижують рівень холестерину, а також вітаміном Е, який може допомогти тим, хто бореться з сухістю шкіри. І, нарешті, авокадо містить невелику кількість каротиноїду лютеїну, який важливий для збереження гарного зору в похилому віці.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини