Головна Здоров'я Малосольні або квашені огірки можуть бути кориснішими за свіжі

Малосольні або квашені огірки можуть бути кориснішими за свіжі

by admin

Огіркам притаманні антиоксидантні протизапальні, протиракові властивості.

Огірки дуже корисні як продукт для повсякденного раціону.

Як і інші продукти з високим вмістом антиоксидантів, огірки дозволяють організму нормально функціонувати. Антиоксидантні сполуки заважають утворенню вільних радикалів, запускаючи у клітинах процеси відновлення».

Також завдяки вживанню огірків нормалізуються процеси травлення, здійснюється профілактика запорів. Причому в цьому плані малосольні або квашені огірки можуть бути кориснішими за свіжі. Такі овочі проходять ферментацію, внаслідок чого в них різко зростає пробіотиків, що містять, вживання яких сприяє розвитку корисної бактеріальної флори в кишечнику.

Чим ще корисні огірки. Їх шкірка забезпечує організм, що допомагає травленню клітковиною і бета-каротином, попередником вітаміну А, що покращує імунну функцію, якість зору та стан шкіри. Інший їхній корисний компонент – це вітамін К, важливий для здоров’я кісток.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини