Головна Здоров'я Названа “шкідлива” ягода для тих, хто худне

Названа “шкідлива” ягода для тих, хто худне

by admin

Багато хто вважає, що влітку можна ягоди та фрукти їсти без обмежень. Однак важливо пам’ятати, що все добре в міру. Особливо, коли є план скинути зайві кілограми.

“Люди о-го-го як гладшають на ягідках”, – заявляє лікар-ендокринолог.

“А самий “шкідливий”, з точки зору дієтичного харчування, – виноград. Крім того, він викликає підвищене газоутворення, через вміст великої кількості органічних кислот провокує руйнування емалі зубів. Але крім цього, у винограді багато антиоксидантів , які борються з вільними радикалами (одною з причин ракових пухлин). Тож зовсім відмовлятися від них не треба – просто не їжте кілограмами. Те саме стосується улюблених персиків та абрикосів”, – зазначила дієтолог.

Однією із застав ефективного схуднення є сніданок. Дослідження Корнельського університету підтверджує, що ранковий прийом їжі благотворно позначається на процесі зниження ваги.

В рамках експерименту вчені опитали 147 людей, які заявили, що їм ніколи не доводилося боротися із зайвою вагою, при цьому 96% зізналися, що снідають майже щодня.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини