Головна Здоров'я Названо три вагомі причини для включення петрушки до раціону

Названо три вагомі причини для включення петрушки до раціону

by admin

Петрушка містить натуральні ароматичні олії, які не лише надають їй особливого смаку, але й допомагають позбутися неприємного запаху з рота, розповіла сертифікований дієтолог Лорен Манакер. Фахівець назвала три причини включити цю зелень до щоденного раціону.

  • Петрушка, як і будь-яка зелень, містить велику кількість хлорофілу, який, згідно з дослідженням, допомагає освіжити дихання.
  • Вона багата на вітаміни С і К. Регулярне вживання в їжу петрушки сприяє зміцненню імунітету.
  • Петрушка сприяє покращенню роботи травної системи. “Петрушка – джерело клітковини, яка допомагає підтримувати здоров’я кишечника та покращує його перистальтику”, – пояснила Манакер.

Дієтолог порекомендувала додавати цю зелень у салати, використовувати як гарнір або робити на її основі соус чимічурі.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини