Сьогодні рецепт пишних, ніжних, м’яких котлет, для себе рецепт відкрила зовсім недавно, чому дуже рада, таких смачних ще не готувала! Рецепт простий, швидкий, важливо що і сам процес приготування простий і вони стануть теж вашими улюбленцями! Смачно з картопляним пюре, гречкою, овочевим салатом!
Інгредієнти:
- Фарш – 500 гр. (будь-який)
- Манна крупа – 3 – 4 ст. л.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 3 зуб. (за бажанням)
- Сметана – 1 – 2 ст. л
- Свіжий помідор (кабачок) – 1 шт.
- Сіль, перець за смаком
Приготування:
Фарш викладаю в миску. Можна приготувати самим, я беру з індички готовий.
Цибулю натираю на дрібній тертці.
Натираю часник на дрібній тертці.
Свіжий помідор натираю на дрібній тертці. Можна замінити на кабачок, ці овочі додають соковитість, а помідор ще й кислинку.
Кладу сметану або майонез.
Всипаю манну крупу, дивіться на консистенцію фаршу, якщо рідкуватий додайте більше. Солю, перчу за смаком. За бажанням додаю спеції. Все ретельно перемішую і відбиваю фарш об стінки миски.
Обжарюю на сковорідці до золотистого кольору з обох боків. Можна подавати до столу! Дуже смачні, м’які, пишні, ароматні!