Головна Шоу-бізнес Бен Аффлек запросив у ресторан доньку відомого політика: що відомо про дівчину

Бен Аффлек запросив у ресторан доньку відомого політика: що відомо про дівчину

by admin

З чуток, Бена і Кік вже не раз бачили разом, проте характер їхніх стосунків невідомий.

52-річний оскароносний американський актор і режисер Бен Аффлек, дружина якого, Дженніфер Лопес, подала на розлучення у другу річницю їхнього шлюбу, 20 серпня, часу дарма не гає. Знаменитість помітили з 36-річною Кік Кеннеді, дочкою колишнього кандидата в президенти Роберта Ф. Кеннеді-молодшого, пише Page Six.

Пару помітили в ресторані Polo Lounge у готелі Beverly Hills. Незважаючи на те, що їх бачили разом уже неодноразово, характер стосунків Бена і Кік наразі невідомий.

Кік, вона ж Кетлін Александра, акторка, яка знімалася в невеликих ролях у кількох телешоу і фільмах, включно з “Приборкай свій ентузіазм” з її мачухою Шеріл Гайнс. Її остання роль — “лінива туристка” у фільмі 2021 року “Страх і ненависть в Аспені”.

Вона закінчила Стенфордський університет у Каліфорнії, де вивчала історію і театр.

Міс Кеннеді — далеко не новачок у світі знаменитості. У 2012 році вона зустрічалася з Конором, братом співачки Тейлор Свіфт. З огляду на її сторінку в соцмережі, вона любить подорожі, тварин і тусовки.

Дівчину назвали на честь своєї двоюрідної бабусі, Кетлін Кеннеді, яку в родині також називали Кік. Перша Кік народилася під ім’ям Кетлін Агнес 1920 року і була старшою сестрою діда Кеннеді Роберта Ф. Кеннеді та дядька, президента Джона Ф. Кеннеді.

Кетлін Агнес здивувала свою побожну ірландську католицьку сім’ю, вийшовши заміж за Вільяма Кавендіша, маркіза Гартінгтона і протестанта, 1944 року.

Шлюб був недовгим, лише чотири місяці, оскільки Кавендіш загинув у бою в Бельгії у вересні того ж року. Кетлін загинула чотири роки потому в авіакатастрофі у Франції.

Бен Аффлек, за спостереженнями ЗМІ, не виглядає засмученим на тлі чуток розлучення з Лопес. Він проводить час зі своїми трьома дітьми і колишньою дружиною Дженніфер Гарнер. Джон Міллер, бойфренд колишньої дружини актора, радий тому, що тепер Гарнер буде менше залучена до розбірок між Бенніфер, оскільки не любить нею ділитися.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини