Головна Здоров'я Кардіолог порадила використати банани для зниження артеріального тиску

Кардіолог порадила використати банани для зниження артеріального тиску

by admin

Кардіолог Бріттані Данн розповіла, що впливати на стан кровоносної системи можна не лише за допомогою ліків, а й за рахунок їжі. Лікар порадила використати банани для зниження артеріального тиску.

У цих плодах містяться калій та магній. Ці мікроелементи благотворно впливають на серце. При їх нестачі в організмі порушується сон, з’являється слабкість, знижується працездатність, з’являється схильність до депресії.

У банані міститься близько 10% добової норми калію та магнію. Регулярне вживання плодів допомагає підтримувати оптимальний обсяг крові та рідини в організмі. За рахунок цього вдається нормалізувати артеріальний тиск.

Банани багаті на аскорбінову кислоту і вітамін B6. Вони позитивно впливають на роботу внутрішніх органів та здоров’я в цілому.

Банани ефективно замінюють спортивні напої, оскільки містять корисну суміш натуральних цукрів із антиоксидантами. З їхньою допомогою прискорюється обмін речовин та покращується процес перетравлення їжі.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини