Головна Шоу-бізнес Брудні джинси і згаслий погляд: самотню Дженніфер Лопес помітили в Нью-Йорку

Брудні джинси і згаслий погляд: самотню Дженніфер Лопес помітили в Нью-Йорку

by admin

Дженніфер Лопес, подавши документи на розлучення в Лос-Анджелесі, полетіла в Нью-Йорк.

55-річна американська співачка й акторка Дженніфер Лопес, яка 20 серпня подала до Вищого суду округу Лос-Анджелес документи на розлучення з Беном Аффлеком рівно через два роки після їхнього весілля в Джорджії, була помічена на прогулянці в Нью-Йорку того ж дня. Як пише Daily Mail, її сфотографували, коли вона виходила з The Whitman — розкішного бутік-кондомініуму з видом на Мангеттен.

Лопес одягла сірий светр на білу футболку і мішкуваті джинси з деніму синього кольору з «брудними» плямами на них. Образ доповнювали коричневі черевики на масивній підошві, сонцезахисні окуляри, золоті сережки-кільця і чорна сумочка. Волосся вона гладко зачесала і зібрала в пучок ззаду.

На опублікованих виданням фото знаменитість виглядає дуже похмурою.

Зараз ЗМІ активно обговорюють крок співачки, яка, втомившись боротися за свій шлюб з Аффлеком, вирішила з ним розлучитися. Раніше повідомлялося, що документи були готові ще кілька місяців тому, проте між подружжям виникла низка суперечок з приводу поділу майна, оскільки у них не було шлюбного договору.

У судових документах Лопес заявила, що відмовляється від аліментів актора і просила суд не призначати їй їх для виплати Бену.

Бен Аффлек поки ніяк публічно не відреагував на вчинок Джей Ло. Пара не коментувала свого рішення.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини