Головна Рецепти Три секрети, що зроблять страви з картоплі удвічі смачніші

Три секрети, що зроблять страви з картоплі удвічі смачніші

by admin

Багато хто любить картоплю за її універсальність у приготуванні страв. Але не всі знають секрети, як зробити картоплю смачною, особливо, коли вона вже стара або темніє після тертя. Ми ділимося цінними та перевіреними порадами, які допоможуть вам у приготуванні картоплі.

Подробиці

  1. Додайте 1 чайну ложку оцту, 3 зубчики часнику та лавровий лист у воду під час варіння старої картоплі. Проте не забудьте витягнути лавровий лист після приготування, щоб уникнути гіркого присмаку у страві. Так смак картоплі буде виразним, ароматним і сподобається навіть без додавання масла.
  2. Для того, щоб уникнути темного кольору натертої картоплі, змішайте її з невеликою кількістю молока. Наприклад, на 10 великих картоплин вистачить 50 мл молока.
  3. Якщо ви хочете покращити смак та аромат картопляного пюре, рекомендується збивати його вручну, а не за допомогою блендера. Він може зробити пюре пишним, але не завжди збереже його справжній смак і текстуру. Натомість є висока ймовірність отримати картопляний клейстер.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини