Головна Рецепти Вівсяна каша по-новому: з грибами, моцарелою та яйцем

Вівсяна каша по-новому: з грибами, моцарелою та яйцем

by admin

Така вівсянка є дуже смачним гарніром або самостійною стравою. Якщо не любите цю крупу, то з цим рецептом ви її точно зробите фаворитом в харчуванні. Читайте детальніше далі у статті.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • вівсянка — 40 г;
  • печериці — 150 г;
  • яйце — 1 шт;
  • моцарела — 30 г;
  • олія — 10 мл;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Для страви беріть вівсяні пластівці, які варять приблизно 15 хвилин. Сир можна брати будь-який, не тільки моцарелу. Головне, щоб він добре плавився. Печериці також замінити іншими грибами, якщо є таке бажання та можливість.

Отже, печериці промийте та наріжте середніми шматочками. Обсмажте приблизно 8-10 хвилин. Посоліть, посипте чорним меленим перцем.

Вівсянку промийте, залийте окропом 250 мл та поставте варитися. Помішуйте та готуйте приблизно 13-15 хвилин. В готову кашу введіть яйце. Продовжуйте помішувати та готуйте ще 2 хвилини.

Тепер час додати гриби та сир. Вимішайте добре страву. За бажанням трохи смажених грибів можна лишити для прикрашання та також трохи зверху притрусити тертим сиром. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини